Gürkan Hacır'dan 'Bir Başkadır' dizisinin o sahnesi hakkında sert açıklama

Gürkan Hacır'dan 'Bir Başkadır' dizisinin o sahnesi hakkında sert açıklama
Gazeteci Gürkan Hacır, dizide geçen o sahne hakkında açıklamada bulunarak, "Başörtülüleri 'uzaylı gibi gördüğünü' söyleyen anne-babayı,benim ve Yılmaz abi üzerinden karakterize etmesi saçmalıktır. Önyargıdır" ifadelerini kullandı.

Bir Başkadır dizisi, geniş kesimler tarafından beğeni topladı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Berkun Oya’nın üstlendiği dizinin başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit yer alıyor.

TÜRKİYE'NİN MUTLULUK SIRALAMASI

Dizinin 5’inci bölümünde Halk TV ayrıntısı dikkat çekti. Halk TV’de yayınlanan ve Gürkan Hacır’ın sunduğu Şimdiki Zaman Bilim programı televizyonda görünüyor. Sahne ise dikkat çekici, Türkiye’nin mutluluk sıralaması… “İnsanlarımız mutlu değil” KJ’sinin bulunduğu programda dünya mutluluk sıralamasında Türkiye’nin 58’inci sırada yer alıyor.
 
GÜRKAN HACIR'DAN AÇIKLAMA

Gazeteci Gürkan Hacır, dizide geçen o sahne hakkında açıklamada bulunarak, "Başörtülüleri “uzaylı gibi gördüğünü” söyleyen anne-babayı,benim ve Yılmaz abi üzerinden karakterize etmesi saçmalıktır. Önyargıdır" ifadelerini kullandı.

Hacır'ın açıklaması şöyle:

Gürkan Hacır diziyle ilgili olarak yeni bir açıklamada bulundu. 'Arkadaşlarım “Bir Başkadır”ın benimle ilgili 5 snlik bölümünü yollamışlardı. Nezaketen teşekkür ettim.Dizinin tamamını izleyince durum farklılaştı. Başörtülüleri “uzaylı gibi gördüğünü” söyleyen anne-babayı,benim ve Yılmaz abi üzerinden karakterize etmesi saçmalıktır.Önyargıdır' ifadelerini kullandı.

gurkanhacir1.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar