Lewis Hamilton Formula 1 yarışını kazandıktan sonra bakın ne dedi

Lewis Hamilton Formula 1 yarışını kazandıktan sonra bakın ne dedi
Formula 1'de sezonun 14'cü yarışı Mercedes takımından Lewis Hamilton’ın zaferi ile sonuçlandı. Hamilton, "Şampiyonluğu kazanmak için Türkiye'den daha güzel bir yer olamazdı" dedi.

Formula 1’de sezonun 14. yarışı Mercedes takımından Lewis Hamilton’ın zaferi ile sonuçlandı. Hamilton aynı zamanda kariyerinin 7. şampiyonluğunu ilan etti.

Lewis Hamilton yarış için hazırlanan asfalt hakkında eleştirilerde bulunarak, "Nedenini bilmiyorum ama zemini yeniden asfaltlamışlar. Bunun için milyonlar harcanmış. Islak yerlerde arabanın kontrolünü sağlamak imkansız. Burada uzun süredir yarış yapılmadığının farkındayım ama yeni asfalt için milyonlar harcamak yerine, sadece temizlemeleri yeterli olabilirdi" ifadelerini kullanmıştı.

Hamilton, yarışı ikinci tamamlayan Sergio Perez (Racing Point) ve Sebastian Vettel (Ferrari) ile birlikte kupasını aldı. Podyuma çıkan pilotlara kupalarını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop teslim etti.

Yarışın ardından konuşan Hamilton, “Şampiyonluğu kazanmak için Türkiye'den daha güzel bir yer olamazdı. Türkiye'ye sık sık geliyorum. Sahilleri çok güzel, kıyıları çok güzel. Çok seviyorum Türkiye’yi!” dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar