Gülseren Budayıcıoğlu'nun seans ücretine inanamayacaksınız!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun seans ücretine inanamayacaksınız!
Ekranların sevilen yapımları Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve final yapmış olan Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin hikayelerinin asıl sahibi Gülseren Budayıcıoğlu'nun seans ücreti ortaya çıktı. İşte 20 dakikalık seans ücreti...

Yazdığı kitapların televizyon dizilerine uyarlanmasıyla adı son dönemde popüler hale gelen Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayatta terapiyi nasıl sürdürdüğü ve seans ücretinin ne kadar olduğu merak konusu oldu.  2005 yılında her zaman hayalini kurduğu Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak halka hizmet etmeye başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ 

2008 yılında ikinci kitabı olan “Günahın Üç Rengi” adlı kitabını yayınlayan Budayıcıoğlu, kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul’da Levent ve Suadiye şubelerini de açtı. Budayıcıoğlu'nun seans ücreti sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Şu anda ekibi olan 75 kişilik psikiyatrist ve psikolog kadrosuyla hastalarına hizmet eden Budayıcıoğlu'nun bir seans ücretinin 1200 TL olması sosyal medyada hem ti'ye alındı hem de başarılı bir doktor olması nedeniyle bu ücretlerin normal olduğu görüşleri paylaşıldı.

1 YILA KADAR RANDEVU VERİLMİYOR 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kurucusu olduğu Madalyon kliniğinde ise diğer doktorların seans ücretleri 300 TL'den, 45 dakika için 650 liradan başlıyor. Ankara'daki şubede ise 320 ile 565 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Ancak şubelerde doluluk ve aşırı talepten dolayı 1 yıla kadar randevu verilemediği sosyal medyada konuşulan dikkat çekici detaylar arasında. (Onedio)


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar