Gül Çiftçi kimdir? CHP Genel Başkan Vekili Gül Çiftçi kaç yaşında, nereli?

Gül Çiftçi kimdir? CHP Genel Başkan Vekili Gül Çiftçi kaç yaşında, nereli?
CHP Genel Başkan Vekili olan Gül Çiftçi'nin hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Birçok vatandaş internette Gül Çiftçi'yi araştırıyor. Peki Gül Çiftçi kimdir? CHP Genel Başkan Vekili Gül Çiftçi kaç yaşında, nereli?

Gül Çiftçi kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Hukuk ve Seçim İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Gül Çiftçi'nin hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Gül Çiftçi kimdir? CHP Genel Başkan Vekili Gül Çiftçi kaç yaşında, nereli?

GÜL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Gül Çiftçi, 19 Nisan 1985 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Eğitim hayatını Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayarak mezun olmuştur. Aynı üniversitede Özel Hukuk alanında yüksek lisans eğitimine devam etmekte ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde öğrenim görmektedir. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra Ankara Barosu'na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır.

Siyasi kariyerine 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak başlayan Çiftçi, parti içinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2007-2008 yılları arasında Çankaya ilçe Halkla İlişkiler Komisyonu ve ilçe gençlik kollarında görev almıştır. 2008-2010 yılları arasında Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştır. Ardından 2010-2012 yılları arasında Gençlik Kolları Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterliği görevlerini üstlenmiştir. 2012 yılında 34. Olağan Kurultay'da Parti Meclisi üyeliğine seçilmiş ve daha sonraki kurultaylarda da bu görevine devam etmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar