Guinness rekoruna girdi! İşte Dünya’nın en büyük afro saçının sahibi!

Guinness rekoruna girdi! İşte Dünya’nın en büyük afro saçının sahibi!
Aevin Dugas, Dünya’daki en büyük afro saçın sahibi olarak Guinness rekorunu kırdı.

The Guardian''da yer alan habere göre, Guinness Dünya Rekorları''nın yaptığı açıklamaya göre Dugas''ın saçı 25 santimetre uzunluğunda, 26 santimetre genişliğinde. Saçın çapıysa 165 santimetreyi buldu. Dünya''nın en büyük afro saç rekoru ilk kez 2010''da belirlenmişti. O dönemde de rekorun sahibi olan Dugas''ın saçının çapı 132 santimetreydi.

ABD''nin New York kentinde yaşayan Simone Willams, çapı 147 santimetreye ulaşan afrosuyla Dugas''ı iki sene önce tahtından etmişti. Louisiana''da ikamet eden Dugas ise saçlarının çevresi 157 santime ulaşınca rekoru tekrar ele geçirmişti. Dugas saçının çevresini 165 santimetre yapmayı başardı.

47 yaşındaki kadın, Guinness Dünya Rekorları''na yaptığı açıklamada küçükken en uzun düz saç rekorlarını araştırdığını söyledi. 20''li yaşlarında afro saçını kabullendiğini belirten Dugas, dışarıda saçını açtığında çok farklı tepkiler aldığını söyledi:

Bazıları hayranlıkla bir şeyler söylüyor, bazıları dik dik bakıyor, bazıları yanıma gelip soru soruyor. Bazıları da gelip saçımı çekiştiriyor. Dugas, TikTok hesabındaki yaklaşık 48 bin takipçisine saç şekillendirme ipuçları veriyor 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar