Guardiola, Messi için Barcelona'ya gidecek

Guardiola, Messi için Barcelona'ya gidecek
Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Lionel Messi'ye "hak ettiği" uğurlamayı yapmak için Barcelona'ya dönebileceğini belirtti.

Arjantinli yıldız, futbol tarihinin en büyük takımlarından biri olarak kabul edilen Guardiola'nın efsane Barcelona kadrosuna öncülük etti. Messi, kulübün yaşadığı mali zorluklar nedeniyle 2021'de takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Arjantinli süperstar, şu anki City menajerinin üç La Liga şampiyonluğu, iki Kral Kupası ve iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmasına yardımcı oldu. Messi'nin bu yaz Paris Saint-Germain'deki sözleşmesi sona ererken takımdan ayrılma olasılığı giderek yükseliyor. Guardiola ise yıldız futbolcunun yeniden Barcelona'ya dönmesini istediğini bildirdi.

City menajeri, ESPN'e yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söyledi: "Ben bir Barcelona üyesiyim ve stadyumda iki koltuğum var. Umarım bir gün onu hak ettiği şekilde uğurlayabiliriz. O, tüm zamanların en iyi oyuncusu. 10-12 yılda Barcelona'nın başardıkları, onsuz mümkün olmazdı. Ben sayılardan değil, Messi'nin oyun üzerindeki etkisinden ve oyuna kattığı güzellikten bahsediyorum. Estetik, etkililik, her şey. Kimse bunun böyle olacağını düşünmezdi.

"Messi'nin vedası, kulübün ekonomik durumu nedeniyle çok hızlı oldu. Hikâyenin kahramanlarının bildiği, benim ise bilmediğim binlerce nedenden dolayı ayrıldı. Ama umarım o gün kendi koltuğuma gidebilir, ayağa kalkabilir, onu alkışlayabilir ve Leo ile hak ettiği şekilde vedalaşabilirim. Joan Laporta'nın bunu deneyeceğini biliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar