Gözlük camlarınızı yeni gibi yapıyor: 2 dakikada çiziklere elveda

Gözlük camlarınızı yeni gibi yapıyor: 2 dakikada çiziklere elveda
Gözlüklerin camları uzun süreli kullanımlarda aldıkları darbelerden dolayı çizilebiliyor. Bu durumda insanlar gözlük camlarını değiştirmeyi tercih ediyor. Ancak bu yöntem ile artık yeni gözlük almanıza gerek yok. 2 dakikada bütün çiziklerden kurtulabilirsiniz.

Gözlük camları, yanlış temizlik yöntemleriyle zaman içinde çizilebilir. Genellikle kolonya veya peçete kullanımı, gözlük camlarında çiziklere neden olabilir. Ancak yeni bir cam almadan önce, gözlük camlarındaki çizikleri ortadan kaldırmak için doğal bir yöntem deneyebilirsiniz.

Gözlük camlarındaki çizikleri gidermek için kullanılabilecek etkili bir doğal yöntem bulunmaktadır. Hafif çizikleri ortadan kaldırmak için tek bir doğal çözüm bulunmaktadır ve işte bu püf noktası:

pexels-shane-aldendorff-1054777.jpg

Elma sirkesi, gözlük camlarındaki hafif çizikleri gidermek için etkili bir doğal çözümdür. Elma sirkesi kullanarak, gözlük camlarındaki hafif çizikleri kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

Elma sirkesi ile gözlük camlarını temizlemek için 1 bardak su ve yarım su bardağı elma sirkesini bir kap içerisinde karıştırın. Sonrasında gözlüğü bu karışımın içine bırakın. Gözlük, yaklaşık 30 saniye süreyle sıvının içinde kaldıktan sonra çıkarılarak mikrofiber bez ile temizlenmelidir. Bu yöntem, hafif çizikleri giderirken aynı zamanda gözlük camlarının temizlenmesine de yardımcı olacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar