Elektrik faturanızı yarı yarıya indirecek: Çamaşır makinesine 1 kaşık atmanız yeterli

Elektrik faturanızı yarı yarıya indirecek: Çamaşır makinesine 1 kaşık atmanız yeterli
Çamaşır makinelerinin kullandığı elektriği düşüren bu yöntem sayesinde faturanızda ciddi bir azalma görebilirsiniz. İşte elektrik faturasını yarı yarıya indirmenin sırrı...

Çamaşır makineleri hayatımızı kolaylaştıran önemli ev aletlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Ancak elektrik tüketimi yüksek olan çamaşır makineleri elektrik faturalarınızın kabarık gelmesine neden olabilir.

Elektrik giderlerinizi azaltmak için özellikle beyaz ev eşyalarınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor. Dikkatli kullanmanıza rağmen elektrik faturaları yüksek gelebilir.

washing-machine-5423359-1280.jpg

Özellikle çamaşır makinesini çok fazla çalıştırmanız gerektiği durumlarda ay sonu kabarık bir fatura ile karşılaşmanız mümkün.

Çamaşır makinesini çalıştırırken ekleyeceğiniz basit bir malzeme, elektrik faturanızı 50 ile 100 lira arasında düşürmenize yardımcı oluyor. Üstelik sadece 1 kaşık eklemeniz yeterli gelecek.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE KARBONAT EKLEMENİN FAYDALARI

Çamaşır makinesine karbonat eklemek, elektrik faturalarınızı düşürecek. Çamaşır makinesine ekleyeceğiniz 1 kaşık karbonat, çamaşırlarınızı derinlemesine temizler ve düşük sıcaklıklarda bile etkili bir temizlik sağlar. Bu sayede düşük derecelere atsanız bile çamaşırlarınız ter temiz olacak.

baking-soda-768950-1280.jpg

Düşük derecelere attığınız için ise çamaşır makinenizin elektrik tüketimi de azalacak. Bu sayede hem elektrik faturanız düşecek hem de kıyafetlerinizin ömrü de artacaktır. Çünkü yüksek sıcaklıklarda temizlensin diye atılan kıyafetler kısa sürede deforme olabilir.

Bu basit yöntemle çamaşır makinesine ekleyeceğiniz karbonat, çevre dostu ve ekonomik bir alternatif sunarak hem enerji tasarrufuna katkıda bulunur hem de çamaşırlarınızın temizliğini artırır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar