Görevli iki kez düzeltti! A Haber muhabiri ne diyeceğini bilemedi

Görevli iki kez düzeltti! A Haber muhabiri ne diyeceğini bilemedi
Motosiklet ve bisiklet aksesuarları fuarı Motobike Istanbul 2022 yoğun bir katılıma sahne oldu. Motosiklet tutkunlarını bir araya getiren fuarı medya kuruluşları da yakından takip etti. Fuardan haber yapması için gönderilen A Haber muhabiri çekime hazırlıksız gidince stand görevlisi genç kadının tepkisiyle karşılaştı.

GÖREVLİ İKİ KEZ DÜZELTTİ! A HABER MUHABİRİ NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Mini motosikletlerin yer aldığı bir standın başına gelen muhabir, burada sunumunu yapmaya başladı ancak motosikletleri görüntüleri üzerinden değerlendirip amatörler ve çocuklar için olduğunu söyleyince stand görevlisi genç kadın tarafından iki kez uyarıldı.
 
Muhabirin hazırlıksız geldiği çekimdeki çaresizliği ve genç kadının ısrarlı uyarıları kameraya son derece komik görüntülerin yansımasına neden oldu. A Haber muhabirinin o anları sosyal medyada da paylaşım konusu oldu.
 
"GERÇEK DEĞİL KURGUYDU"
 
Videonun sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekorları kırması üzerine bir açıklamada bulunan muhabir, söz konusu görüntülerin kurgu olduğunu söyledi. Sosyal medya kullanıcılarıysa böyle bir kurgu yapmanın da en az görüntüler kadar anlamsız olduğu şeklinde yorumlarda bulundu ve tepkilerini gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar