Göreve geldi ilk işi makam kapısını söktü!

Göreve geldi ilk işi makam kapısını söktü!
Manisa'nın Soma ilçesinde belediye başkanı seçilen CHP'li Sercan Okur, mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak makam kapısını söktü

Manisa'nın Soma ilçesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Sercan Okur, mazbatasını almasının ardından dikkat çeken bir adım attı.

Yeni başkan Okur, makam kapısını söktü. Bu hareketiyle "Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil tüm Somalıların ve herkesin başkanı olacağım" mesajını verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Soma'da CHP'den belediye başkanı seçilen Sercan Okur, mazbatasını aldıktan sonra göreve başladı.

Belediye binası önünde yapılan törende konuşan Okur, seçim sürecinde kendisine ve belediye meclis üyelerine gösterilen desteği vurgulayarak, partisine olan bağlılığını göstermek amacıyla parti rozetini çıkardı ve ilçe başkanına teslim etti.

"Sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil tüm Somalıların ve herkesin başkanı olacağım" diyen Okur, bundan sonra parti ayrımı yapmadan, herkesin hakkını koruyarak, liyakate önem vererek, sevgi ve saygı çerçevesinde belediyeyi yöneteceğini belirtti. "Bu kaybedeni olmayan bir seçimdi" ifadeleriyle seçimin demokratik bir süreç olduğunu vurguladı.

Okur, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: "Bana düşen görev, seçimi kazananın Soma olduğunu ispatlamaktır. Soma halkının güvenine layık olacağım. Hepimiz birlikte, mutlu ve huzurlu bir Soma inşa edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum."

Makam odasına geçen Okur, ilk icraat olarak makam kapılarını sökerek, belediyenin tüm vatandaşların belediyesi olduğunu vurguladı. Personellerin karşıladığı yeni başkan, "Bu adım, Somalıların belediyesi olduğunu göstermek için atıldı" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar