Gonca Vuslateri'nin 'sapık' tedirginliği: "Bilsin ki o her kimse yalnız değilim"

Gonca Vuslateri'nin 'sapık' tedirginliği: "Bilsin ki o her kimse yalnız değilim"
Oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla kendisine musallat olan 'sapık'la ilgili yaşadığı süreci takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve renkli kişiliğini takipçilerine sergilemekten geri durmayan Gonca Vuslateri, bu defa Twitter hesabı üzerinden yaşadığı 'sapık' sorununu takipçileriyle paylaştı. 

Ünlü isimlerin zaman zaman yaşadığı 'sapık hayran' durumuyla karşı karşıya kalan Vuslateri, yaptığı paylaşımında Türkiye'de kadın olmanın zorluklarından da dem vurdu. Gonca Vuslateri kendisini savunmak isterken 'haksız' duruma düşüneceğini bildiğini eklemeyi de ihmal etmedi. 

İşte Gonca Vuslateri'nin ağzından yaşadığı 'sapık' korkusu:

"Gündemim : Black Friday için ekstra elemanlar alan bir kargo şirketinden adresime teslim yapan kişi kişisel instagram hesabında fotoğraflarımı paylaşan " eve geldim yoksun epilepsi geçiricem artık nerdesin" gibi cümleler yazan bir sapık çıktı.. Şirket vs her yer arandı anlatıldı izah edildi. 

Fakat adam delirdi ve "or.. ben senin hayranınım sen kimsin beni ifşa ediyorsun.." gibi tehditlere başladı. Menajerim ve avukatım Şeyde Yıldırım devreye girdi artık bugün ve elbette bu şirketin de sorumluluğu. Üstelik en sık çalıştığımız şirket... 

Bu talihsiz konudan anladım ki :Bu ülkede kadın olmak çok zor. Hele ki böyle durumlarda kim olursak olalım -fakat kamuya mal olmuş bir kimlik olduğunda işler her zaman daha da tehlikeli.. o güvenlik görevlili apartmanlara özenmesek de biliyoruz ki hepimiz oralara gideceğiz sonunda.

Bu ülkedeki can güvenliği tehditleri mahalle kültürünü bitirecek belli ki... 

Ve biliyorum ki kapımda cirit atsa ve dalaşsak, kendimi savunurken adama zarar versem 'ben haksızım.' Can güvenliğimden emin olmadığım bu gece kapımın önüne emniyet ve güvenlik eşlik etsin diye gerekli yasal taleplerimi dile getiriyorum. 

Bilsin ki o her kimse yalnız değilim. Buradan o tehditlere de selamlar, sevgiler.. Mahkemede görüşeceğiz.. Adam arada yazıp tehdit edip duruyor arada siliyor.. hepsini takip ediyoruz..."

gonca-1-ic.jpggonca-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar