Gomis-Galatasaray arasındaki krizin perde arkası: Ertem Şener tüm detayları açıkladı

Gomis-Galatasaray arasındaki krizin perde arkası: Ertem Şener tüm detayları açıkladı
Spor yorumcusu Ertem Şener, Gomis-Galatasaray krizin aslını açıkladı.

COŞKUN ÇELİK/GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig 31. hafta maçında Galatasaray ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi.

Nef Stadı''ndaki müsabakada galip gelen taraf olmadı ve maç 3-3 berabere sonlandı. Galatasaray''ın golleri 3. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+1''de penaltıdan Oliviera ve 80. dakikada Sacha Boey tarafından kaydedildi.

Maçın ardından açıklamada bulunan Okan Buruk, Bafetimbi Gomis hakkında itirafta bulundu.

Buruk şunları söylemişti:

''''Bafetimbi Gomis, Alanyaspor maçında Barış Alper''i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi. Perşembe günü bana bundan sonra oynamak istemediğini söyledi. Bu benim için çok büyük sürpriz oldu. Bu süreçten sonra gerekli kararları yönetimimiz verecek.''''

Gomis ise iddiaları yalanlamış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında durumu şöyle açıklamıştı:

"Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi. Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları, onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray''a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz."

SAKLI GERÇEĞİ AÇIKLADI

Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener, Gomis-Galatasaray krizinin perde arkasını şu bilgi ile açıkladı:

“Gomis Galatasaray’a ihanet etmiştir. Icardi’nin sakat olduğunu bile bile, “bel ağrım var” diyerek oynamadı. Yalan. Oynamama sebebi ( TEYİTLİ ) Dursun Başkan’a ve Erden Bey’e “sözleşmemi uzatın” diyor. Erden bey de “38 yaşındaki adamın neyine sözleşme uzatılır. Sezon bir bitsin. Şu an bunların konuşulması yanlış” diyor. Abdurrahim Albayrak döneminde yaptığı olayı bugün de tekrarlıyor. Gomis Galatasaray’ı yarı yolda bırakıyor. Başkan ve ekibi Gomis’e çok tepkili. ( Sn. Erden Timur ya da Sn. Dursun Özbek’e sorabilirsiniz).”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar