Gizemli Cinayet’i Müge Anlı çözdü! Cansız bedeninin yanındaki havuç ve elma detayı pes dedirtti

Gizemli Cinayet’i Müge Anlı çözdü!  Cansız bedeninin yanındaki havuç ve elma detayı pes dedirtti
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Hatay'ın Antakya ilçesinde kaybolan Mehmet Ali Özdemir dosyasıyla sarsıldı. Uzun süredir kayıp olan Özdemir'in cansız bedeni geçtiğimiz günlerde bulunmuştu. Programın bugünkü bölümünde ise Müge Anlı, otopsi raporunu açıkladı. Rapordaki detaylar şoke etti.

Hatay'da yaşayan evli ve üç çocuk babası 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir'in kaybolması, ailesi tarafından Müge Anlı'ya başvurulmasıyla gündeme gelmişti. Programda, Özdemir'in kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem'e esaret hayatı yaşattığı iddiaları ortaya atılmıştı. Gelişen olaylar sonucunda Müge Anlı, Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedeninin bulunduğunu duyurmuştu.

3654193-1fa333b5ccb5a303bd16b8c8e066159a-640x640.jpg

PLANLANMIŞ BİR CİNAYET OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bugün yayınlanan bölümde Müge Anlı, otopsi raporunu izleyicilere aktardı. Özdemir'in vefatının ateşli silah yaralanması sonucu gerçekleştiği ve planlı bir cinayet olduğu belirtildi.

Olayın daha da şok edici hale gelmesiyle birlikte, Özdemir'in yanında bulunan elma ve havuç detayı dikkat çekti. Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Önemli bir şey öğrendik, ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar. Belli ki bir veda mektubu yazmışlar. O veda mektubunu da arabanın içindeki Tevrat'ın içine koymuşlar" ifadelerini kullandı.

3654193-92a1cfbfe4a52c89264980e056e57c0d-640x640.jpg

ELMA HAVUÇ DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Cinayetin detayları arasında yer alan elma ve havuç detayı ise izleyicileri dehşete düşürdü. Ölü bedeni bulunan Mehmet Ali Özdemir'in yanında bırakılan elma ve havuç, programdaki konukları ve Müge Anlı'yı derinden etkiledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, sebzelerin bulunduğu poşeti inceledi ve bölgede domuz, ayı gibi hayvanların bulunduğunu belirtti. Bir izleyici, "Belki de cesedin hayvanlar tarafından yemesi için sebzeleri oraya koymuş olabilirler" yorumunu yaparken, bu detay programın sunucusu Müge Anlı'yı derinden etkiledi.

"Ben çok vahşi cinayet gördüm ama bu kadar elmalı havuçlu… İçimi kötü etti. Bunu planlamak bile çok kötü. Bu işin sonunu çok merak ediyorum. Elma ve havucu oraya koyması… Çok cani, çok cani... Nasıl böyle bir şey yaparsın?" şeklinde duygularını dile getirdi.

3654193-715bb3ea4a97259d869bbf6b24fa7665-640x640.jpg

"HAYVANDAN DAHA ALÇAK"

Bu şok edici olayda, acılı aile de, "Bunu yapanlar insan gibi dolaşıyorlar ama hayvandan daha alçak" şeklinde tepki gösterdi. Cinayetin şüphelisi olarak gösterilen eş Meryem'in ise İstanbul'da olduğu ve Morga gitti ve ağlamaya başladığı görüldü. Müge Anlı, Meryem'in bu durumunu değerlendirirken, "İlk defa ağlıyor demek ki gerçekten eşinin bir sürpriz yapıp döneceğini düşünüyormuş" yorumunu yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar