Getirene para ödülü var! Dünyanın en büyük tavşanı çalındı

Getirene para ödülü var! Dünyanın en büyük tavşanı çalındı
Dünyanın en büyük tavşanı 10 yaşındaki Darius, İngiltere'deki evinin bahçesinden çalındı. Sahibi tavşanının bulunması için için 1000 sterlin ödül koydu. 

2010 yılında dünyanın en büyük tavşanı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren giren 10 yaşındaki Darius, kayboldu. İngiltere'nin Worcestershire bölgesindeki Stoulton kentinde yaşayan eski Playboy modeli Annette Edwards tavşanının çalındığını duyurdu. 

573516image1.jpg
129 cm uzunluğundaki tavşan Darius,un bahçesinden çalındığı ortaya çıktı. Tavşanın sahibi Edwards Darius'u getirene 1000 sterlin para ödülü​ koydu. 


"LÜTFEN GERİ GETİRİN"
Twitter'dan tavşanı kaçıranlara seslenen Edwards, "Lütfen onu geri getirin. O yeniden üremek için zaten çok yaşlı" ifadelerini kullandı.

dasda.jpg

"ETRAFTA ÇOK KISKANÇ VAR"
Tavşanının çalınmasına ilişkin tahminleri olduğunu söyleyen Edwards, "Etrafta çok kıskanç insan var. Bunun arkasında kim olduğuna dair şüphelerim var. Önceden bilgisi olan biri olmalı. Hırsızlar çitinin üzerinden geçtiler, Darius'un büyük kulübesini açıp onu güvenli bölgesinden aldılar. Hırsızların tahmin yürütmesini zorlaştırmak için Darius'un yerini değiştiriyorduk. Ama birisi ne yaptığını biliyordu. Sipariş için çalındı" dedi.

Tavşan tutkusuyla bilinen Edwards, 2010'da çizgi film karakteri Jessica Rabbit gibi görünmek için geçirdiği estetik ameliyatlarla gündeme gelmişti. Daily Mail'in haberine göre, Edwards bu ameliyatlar için yaklaşık 10.000 pound harcadı.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar