Geri ödemesiz 1.500 TL hediye ediliyor! 10 Eylül'e kadar vaktiniz var

Geri ödemesiz 1.500 TL hediye ediliyor! 10 Eylül'e kadar vaktiniz var
10 Eylül'e kadar vaktiniz var, geri ödemesiz 1.500 TL hediye ediliyor! Mutlaka fırsattan yararlanmalısınız.

10 Eylül'de sona erecek olan kampanya, banka tarafından başlatıldı. Kampanya kapsamında katılanlara 1.500 TL hediye edilecektir.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda, Bankkart ile troyestore.com ve Troy mağazalarından öğretmen ve öğrencilere 9.000 TL ve üzeri iPad alımlarında geçerli 1.500 TL değerinde Apple aksesuarlarında kullanılabilen kupon kodu verileceği belirtiliyor. Kampanyanın 10 Eylül'de sona ereceği ifade ediliyor.

1.500 TL HEDİYE EDİLECEK

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler için geçerli olan kampanyada, troyestore.com ve Troy mağazalarında kullanılabilecek kupon kodları verileceği belirtiliyor. Bir müşteri, kampanya dönemi boyunca en fazla 1.500 TL değerinde hediye çeki kazanabilecektir. Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Apple aksesuarlarında geçerli ödeme anında 1.500 TL değerinde hediye çeki verileceği açıklanıyor.

KAMPANYA AYRINTILARI BELLİ OLDU

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarını kullanabilirsiniz.

SMS ile katılmak için, Bankkart sahiplerinin "IPAD" yazıp 4757'ye Banka'da kayıtlı cep telefonlarından SMS göndermeleri gerekmektedir. Bir müşteri toplamda yalnızca 1 adet indirim kodu kazanabilir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

İndirim kodları, 4757'ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin Banka tarafından kayıtlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.

Elde edilen indirim kodları, Troy mağazalarında ve troyestore.com sitesinde ödeme yapılırken kullanılabilir.

Kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Her bir müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar