Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 personel alacak: En düşük 22 bin lira maaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 personel alacak: En düşük 22 bin lira maaş
İş arayanlar için sevindirici bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 11 bin 455 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu alım ilanında, en az 22 bin TL maaş verileceği belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurdu. Bakan Bak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu alımın Resmi Gazete'de yayımlanacağını ve 11 bin 455 personel alımı yapılacağını belirtti.

Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Bak'ın açıklamaları şöyle oldu:

"11 bin 455 yeni yol arkadaşımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemize güç katmaya hazırlanıyoruz! Detaylar en kısa sürede Resmi Gazete’de ve http://gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum"

KADRO DAĞILIMI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurdu. Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere toplamda 4 bin 138 destek personeli, 3 bin 622 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 bin 295 büro personeli ve 400 psikolog alınacağını ifade etti.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular, büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) pozisyonları için 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli (bakım-onarım) pozisyonları için ise 28 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi. Adayların başvurularını yapabilmeleri için alımların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar