Genç kadının tartışma yaratan isyanı: Afedersiniz de oranızı görmek istemiyorum

Genç kadının tartışma yaratan isyanı: Afedersiniz de oranızı görmek istemiyorum
Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerinin açık giyinmesini eleştiren bir öğrencinin sözleri gündem olmuştu. O videolara bir yenisi daha eklendi.

Son günlerde Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerinin giyim tarzını eleştiren videolar sosyal medyada gündem oluşturuyor. Bir öğrencinin açık giyinen öğrencilere yönelik yaptığı eleştirinin ardından, başka bir öğrenci de benzer bir video paylaşarak giyim tarzına karşı isyanını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerinden birinin, özellikle kış aylarında açık giyinen hemcinslerine yönelik yaptığı eleştiri videosu büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi ise bu eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Başka bir öğrenci de okuldaki açık giyinen öğrencilere hitaben, "Afedersiniz ama kışın götünüzü görmek istemiyorum. Sizin giyiminiz açıklık değil çıplaklık" ifadelerini kullanarak giyim tarzını eleştirdi.

Bu tarz videoların sayısının artmasının nedeni ise henüz netlik kazanmazken, Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri arasında giyim tarzına dair farklı düşüncelerin bulunduğu anlaşılıyor. Sosyal medyada paylaşılan videoların tartışmalara neden olduğu ve öğrenciler arasında kutuplaşmaya yol açtığı belirtiliyor. Olayın gelişmeleri ve öğrenci tepkileri merakla bekleniyor.

3w.jpg

55.jpg

rt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar