Gelen rekor zamlar sonrası pazardaki esnaftan 'kapak' gibi cevap: Siz belirliyorsunuz

Gelen rekor zamlar sonrası pazardaki esnaftan 'kapak' gibi cevap: Siz belirliyorsunuz
Uğrak tatil beldelerinden olan Bodrum-Turgutreis'te bir pazarda yer alan yazı sosyal medyada gündem oldu. Pazarcı, tezgaha astığı yazıda vatandaşların artan fiyatlarından sürekli şikayet etmesine gönderme yaptı.

MURAT BEYAZ / GÜNBOYU

Seçimlerden sonra art arda gelen zam vatandaşları zorlamaya devam ediyor. Özellikle market ve pazar alışverişi yaparken oldukça zorlanan vatandaşlar, isyanlarını gerek esnafa gerekse de sosyal medya aracılığıyla dile getiriyor.

Döviz kurundaki değişimin Türk Lirasının değerini düşürdüğü son dönemde, hayat pahalılığının en çok etkilenen adreslerden bir tanesi de tatil beldeleri oluyor.

Turistlerin uğrak mekanı olan ve rahatlıkla alışveriş yaptığı turizm bölgelerinde yerel halk istediklerini alamıyor. Bu duruma sürekli isyan eden vatandaşlara Bodrum'daki pazar esnafından çok ilginç bir tepki geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir pazar satıcısı, fiyatlardan şikayet eden vatandaşlar için tezgaha bir yazı astı. Yazıda, "Lütfen fiyatları görünce 300 yıl sonra şehre inen yedi uyurlar gibi davranmayın. Fiyatları biz değil, sizin seçimleriniz belirliyor." ifadeleri kullanıldı.

Twitter’da birçok kişi tarafından beğenilen yazı, sosyal medyada gündem oldu.

f2xcynrwmaa4wwn.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar