Gelecek Partisi’nin ilk belediye başkanı Halil Kulak: "Başka belediye başkanları da var"

Gelecek Partisi’nin ilk belediye başkanı Halil Kulak: "Başka belediye başkanları da var"
Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin ilk belediye başkanı Halil Kulak, "Ben partimizin ilk belediye başkanıyım ama önümüzdeki süreçlerde belediyemize yeni belediye başkanları da katılacak. Sayın Davutoğlu ile görüşen ve partiye katılmak istediğini belirten mevcut belediye başkanları ve bürokratlar var" ifadelerini kullandı.

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun partisinin ismi ve kurucular kurulu listesi dün Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısıyla açıklanmıştı. İsmi ‘Gelecek Partisi’ olan Davutoğlu’nun partisinde Kurucular Kurulu’nda Karaman’a bağlı Sarıveliler ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Halil Kulak’ın da yer alması dikkat çekmişti.

Halil Kulak, Sözcü'den Müslüm EVCİ'ye açıklamalar yaptı.

Davutoğlu’nun yeni partisine başka belediye başkanlarının da katılacağını iddia eden Halil Kulak şu şekilde açıklama yaptı:

“MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI DA KATILACAK”

"Ben partimizin ilk belediye başkanıyım ama önümüzdeki süreçlerde belediyemize mevcut belediye başkanları da katılacak. Sayın Davutoğlu ile görüşen partiye katılmak istediğini belirten bazı belediye başkanları ve bürokratlar var. Partimizin teşkilatlanma süreciyle birlikte her şey daha da netlik kazanır"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar