Gelecek Partisi’nde büyük deprem!

Gelecek Partisi’nde büyük deprem!
Gelecek Parti’sinin kurucularından olan önemli ismin istifasını duyurması şaşkınlık yarattı.

Gelecek Partisi'nin kurucularından olan Nihal Olçok, sosyal medyadan istifa ettiğini duyurdu.

Olçok, istifa kararını açıklarken şu ifadeleri kullandı: An itibari ile kurucusu olduğum Gelecek Partisi kurucu üyeliğinden istifa ediyorum. Allah selamet versin.

nijal.jpg

Gelecek Partisi'nin şuan ki Genel Başkanlığı görevini ise Ahmet Davutoğlu yürütüyor.

1093836-1749770141.jpg

FURKAN YAZICIOĞLU İDDİASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Nihal Olçok, daha önce katıldığı bir canlı yayında eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu’nun sağlık problemi olmasına rağmen askere alındığını iddia etmişti.

Halk Tv''de canlı yayında konuşan Olçok bu iddiaya ilişkin "Bu arada Furkan Bey'le ilgili oldukça küçük bir detay vermek isterim. Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonrasında Furkan, sıhhat problemi olmasına karşın askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona karşın bedelliye alınmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

fwbmhpzwyaasf9y.jpg

NİHAL OLÇOK KİMDİR?

1978 yılında Üsküp, Makedonya doğumlu olan ve 4 yaşında Türkiye'ye gelen Nihal Olçok İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezundur. Nihal Olçok, 1998'de Erol Olçok ile evlenmiş ve çiftin bu evlilikten (şehit) Abdullah Tayyip, Cahar Şamil ve Emir Dursun adında 3 çocukları olmuştur.

Nihal Olçok, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde kaybettiği eşi ve oğlu adına 'Şehitoğlu şehit: 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok'un hikayesi' adlı kitabı yazmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar