Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu fena bombaladı: Sanki biz CHP'yi dolandırdık

Gelecek Partisi  Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu fena bombaladı: Sanki biz CHP'yi dolandırdık
28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde CHP ile ittifak sonucu meclise 10 milletvekili sokmayı başaran Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamalarda "CHP ile beraber kazandık, beraber kaybettik" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk oldu. Davutoğlu, geride kalan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daha önce, "CHP listesinden seçime girmeseydik daha fazla milletvekili çıkarırdık. En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti." diyerek sosyal medyada tepki çeken Davutoğlu, konuya açıklık getirdi.

Kendilerinin haksız yere eleştirildiğini ifade eden Davutoğlu, “Sanki biz CHP’yi dolandırdık, 10 milletvekilini haksız aldık. Halbuki biz siyasi mücadele yürüttük. Beraber kazandık, beraber kaybettik. Burada ben ne herhangi bir partiyi ne de Sayın Kılıçdaroğlu'nu suçladım.” şeklinde konuştu.

Ahmet Davutoğlu, Fatih Altaylı'nın "Kılıçdaroğlu - Özdağ anlaşmasını bilseydiniz ittifaktan çekilir miydiniz?" sorusuna ise, "Böyle bir protokolden hiçbirimizin haberi yoktu. Herkese saygım var ama Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanı olduğu bir ülkede bırakın aynı kabinede olmayı o denklemi bile kabul etmekte zorlanırım." şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar