Gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese gelirim.. Serenay Sarıkaya'dan yıllar sonra gelen aşk itirafı..

Gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese gelirim.. Serenay Sarıkaya'dan yıllar sonra gelen aşk itirafı..
Milyonlarca izleyicinin severek izlediği Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yıllar sonra bir itirafta bulundu. Sarıkaya, “Şimdi bana bugün gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese gelirim dediğim bir dönem oldu” diyerek ilk kez itiraf etti.

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz akşam İbrahim Selim ile Bu Gece adlı YouTube programının konuğu oldu. Sarıkaya İbrahim Selim’in sorularına samimi itiraflarda bulundu.

Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaşıyor. Dizideki performansıyla izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran güzel oyuncu, katıldığı YouTube programında yıllar sonra ilk kez bir itirafta bulundu.

Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevaplar veren Serenay herkesi şaşırttı. Sarıkaya''nın "Galiba işimi bırakıp gidebileceğimi düşümdüğüm bir dönem oldu. Ki ben işime çok aşık bir insanımdır. Yani çalışmadan duramam, mesleğimi çok seviyorum. Başka bir iş yaparken düşünemem kendimi ama çok yükseldiğim bir dönemde belki de hiçbir şeyin önemi yoktur, şimdi bana bugün gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese gelirim dediğim bir dönem oldu." açıklamaları akıllara "Serenay kimden bahsediyor?" sorularını getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar