Gaziosmanpaşa'da ölümlü kaza!

Gaziosmanpaşa'da ölümlü kaza!
Gaziosmanpaşa'da yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Bir kişi ise yaralandı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde TEM Otoyolu'nda meydana gelen trajik bir trafik kazası, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.

Saat 22.30 civarında gerçekleşen kazada, şerit değiştirme manevrası sırasında yaşanan çarpışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

BARİYERLERE ÇARPARAK DURDU

Kaza, Ankara istikametine seyir halinde olan Halil İbrahim Akbalık (24) yönetimindeki 34 GLA 783 plakalı otomobilin, aynı yönde seyreden 41 AET 305 plakalı araca çarpmasıyla gerçekleşti.

Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybeden araç, Gaziosmanpaşa ayrımındaki bariyerlere çarparak durabildi. Bariyerler, aracın içine saplanırken, sürücü Akbalık ve yanındaki Orhan Sarıkaya araç içinde sıkıştı.

gaziosmanpasakaza.jpg

Kazayı gören diğer sürücüler, hemen yardım çağrısında bulunarak olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin gelmesini sağladılar. İtfaiye ekipleri, araçtaki sıkışan kişileri kurtarmak için çalışma başlattılar. Ancak yapılan kontrolde sürücü Halil İbrahim Akbalık'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yanındaki Orhan Sarıkaya ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası bölgede uzun araç kuyrukları oluşurken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait vinç, bariyerlere saplanan aracı kurtarmak için çalışmalarını sürdürdü. Polis ekipleri de kazayla ilgili incelemelerde bulunarak, detaylı bir rapor hazırlamak üzere çalışmalara başladılar.

Yaşanan bu üzücü kaza, bölgede yaşayanları derinden sarstı. Kazaya neden olan faktörlerin belirlenmesi ve benzer acı olayların yaşanmaması için yetkililerin daha fazla önlem alması talep ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar