Gaziantep'te ilginç görüntü: AKP propagandasında Valinin ne işi var?

Gaziantep'te ilginç görüntü: AKP propagandasında Valinin ne işi var?
14 Mayıs seçimleri yaklaşırken propaganda faaliyetleri de yoğunlaştı. AKP milletvekili adayı Abdulhamit Gül'ün partisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istediği seçim çalışmasına Gaziantep Valisi Davut Gül'ün de katılması şaşırttı.

Selahattin Demirel / Günboyu

AKP Gaziantep Milletvekili Adayı ve eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, seçim çalışmaları için Gaziantep''te propaganda faaliyetlerinde bulundu. Gül''ün kentteki ziyaretlerinde ilginç bir görüntü ortaya çıktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan''a oy isteyen Abdulhamit Gül''ün yanında Gaziantep Valisi Davut Gül''ün de bulunması "etik" ve "hukuk" kavramlarını tartışmaya açtı.

Hemen her seçim döneminde devlet imkanlarından yararlanmasıyla eleştirilen AKP''nin son dönemde "parti devleti" yorumlarına neden olan uygulamalarına böylece bir yenisi daha eklenmiş oldu.

CHP İL BAŞKANINDAN TEPKİ: "TAKDİR MİLLETİN"

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu görüntüyü paylaşarak şu yorumda bulundu:

"Gaziantep Valisi Davut Gül AKP milletvekili adayı Abdülhamit Gül ile seçim çalışmasında AKP Genel Başkanına oy istiyor. Takdir 14 Mayıs’ta milletimizindir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar