Gazeteci Ahmet Nesin’den bomba iddia: Başkanlığa oynayan AKP’li bakanı açıkladı

Gazeteci Ahmet Nesin’den bomba iddia: Başkanlığa oynayan AKP’li bakanı açıkladı
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine 27 gün kala gazeteci Ahmet Nesin’in Milli ve Savunma Bakanı Hulusi Akar hakkında iddiaları dikkat çekti.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Gazeteci Ahmet Nesin, Kayseri’den milletvekili adayı olan Bakan Akar için dikkat çeken bir iddiada bulundu. Nesin “Hulusi Akar seçime girerken siyaseti yeteri kadar öğrendi mi? bilemiyorum. Her şey armut piş ağzıma düş şeklinde oldu. Akar, ben il başkanlıklarından başlayayım bundan sonraki dönemde 15 Mayıs’tan itibaren AKP’nin yeni genel başkanı ben mi olacağım diyor?” dedi.

Nesin şunları söyledi:

Hulusi Akar Kayseri’den aday. Kayseri’de CHP ve İYİ Parti il başkanlıklarını ziyaret etti. Bu ziyaret hiç konuşulmuyor. Nezaketen de olsa böyle bir dönemde konuşulması gerekiyor. Diğer parti başkaları neden bunu yapmıyor? Erdoğan neden yapmadı? Akar’ın bu görüşmesinin 3, 4 tane alternatifi var. Tabi il başkanlıklarına helikopterle gitseydi başka türlü yorumlardık. CHP’ye gittiğinde CHP’nin köklü bir parti olduğunu, kendisinin de köklü bir partiden geldiğini açıkladı. Peki bunu neden yaptı? Hulusi Akar seçime girerken siyaseti yeteri kadar öğrendi mi? bilemiyorum. Her şey armut piş ağzıma düş şeklinde oldu. Akar, ben il başkanlıklarından başlayayım bundan sonraki dönemde 15 Mayıs’tan itibaren AKP’nin yeni genel başkanı ben mi olacağım diyor? 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar