Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu büyüdü! Babasının kopyası oldu

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu büyüdü!  Babasının kopyası oldu
Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu Murat, son zamanlarda sosyal medyada büyük ilgi gördü. 2008 yılında evlenen ancak 3 yıl sonra yollarını ayıran çiftin oğulları olan Murat, son haline dair fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekti.

Arka Sokaklar dizisinde Murat Komiser karakteriyle tanınan Uğur Pektaş, kariyerinin zirvesindeyken mesleği bırakarak manevi bir yolculuğa adım atmıştı. Sosyal medyanın meraklı gözleri tarafından sık sık takip edilen Pektaş, son paylaşımını oğlu Murat'la yaparak hayranlarını sevindirdi.

Pektaş'ın paylaştığı fotoğraflarda, oğlu Murat'ın babası gibi olduğu yorumları yapıldı. Genç yaşına rağmen oldukça büyümüş olan Murat, babasıyla birlikte çekilmiş kareleriyle sosyal medyada beğeni topladı.

Uğur Pektaş, genellikle özel hayatını sır gibi saklasa da zaman zaman sosyal medya üzerinden aile saadetlerini paylaşmayı ihmal etmiyor. Oğlu Murat'la birlikte çektirdiği fotoğraflarla da hayranlarının sempatisini kazanan Pektaş, baba olarak da beğeni toplamaya devam ediyor.

yy.jpg

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR

Uğur Pektaş, İstanbul'un Arnavut kökenli bir annesi ve Seferihisarlı bir babasının çocuğu olarak 16 Ekim 1979'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Kocaeli Üniversitesi'nde Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda devam etti. Hayatındaki dönüm noktası olan 2005 yılında, Survivor Türkiye: Büyük Macera yarışmasında birincilik elde etmesiyle oyunculuk kariyerine adım attı.

Oyunculuk serüveni, 2006 yılında Kuşdili, Düşler ve Gerçekler ve Arka Sokaklar gibi önemli dizilerde rol almasıyla başladı. 19 Haziran 2008'de, kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlendi. 2009'da eşiyle birlikte Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı. 2010 yılında Murathan adında bir oğulları dünyaya geldi. Aynı yıl İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılmasının ardından tekrar diziye döndü. Arka Sokaklar'da canlandırdığı Murat Ateş karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Ancak, 22 Ocak 2016'da 385. bölümde diziden ayrıldı. Toplamda 297 bölümde yer aldı.

2020 yılında Survivor 2020 kadrosuna katıldı ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmayı bırakmak zorunda kaldı. Son olarak 2023 yılında Mahsusa. Trablusgarb adlı dizide Ömer Muhtar karakterini canlandırdı. Uğur Pektaş, kariyerindeki çeşitli dönemlerde oyunculuk ve televizyonculuk alanlarında etkileyici bir iz bıraktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar