Game of Thrones karakterine benzetilen CHP'li isim nereden aday oldu

Game of Thrones karakterine benzetilen CHP'li isim nereden aday oldu
Giydiği mont ile Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzetilmesi ile tanınan CHP'li Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, düzenlediği basın toplantısı ile CHP'den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Sözcü'nün aktardığına göre; CHP'li Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, bir basın toplantısında CHP belediye başkan aday adaylığını duyurdu.

2-002.jpg

ÖĞRENCİLERDEN SEVGİ GÖSTERİSİ

Parti önünde kalabalık bir grupla başvurusunu yapan Subaşı’ya parti binası yanındaki Atatürk İlköğretim Okulu’nun öğrencileri de “Seni seviyoruz Melek Abla” yazılı kağıtları vererek sevgilerini gösterdi. Başkan Subaşı da açıklamasında bu kağıtları göstererek minik öğrencilere teşekkür etti.

3.jpeg

CHP Bilecik İl Başkanlığı önünde aday adalığını açıklayan Subaşı, "2024 yerel seçimlerinde Bilecik yeniden Cumhuriyet Halk Partisi diyecek, yeniden temiz ve şeffaf belediyecilik diyecek. Bundan tüm kalbimle eminim" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI ULAŞILAMAZDIR"

Bu seçimi kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hep birlikte kazanacaklarını ve ortak akılla yöneteceklerini vurgulayan Başkanvekili Subaşı, "Nasıl bugüne kadar halkla iç içeysek, hak günleri düzenleyip halkımızın sorunlarını yüz yüze ve anında çözdüysek, gencimize sahip çıkıp ancak yaşlılarımızı da unutmadan her zaman hatırlayıp vefamızı sunduysak yarın da aynı şekilde hep birlikte el ele bu şehrimizi ortak akıl ve katılımcılık esasıyla yönetmeye devam edeceğiz. Çok güzel bir ekibimiz var. Meclis üyeleri listemizle, ekibimizle halkın her kesimine hitap eden çok güzel ve en önemlisi halkımızla birlikte bir yol yürüyeceğiz.

3-002.jpg

Halkımızla iç içe olmaktan korkanlara inat, fil dişi kulelerinden halkı aşağılamaya çalışanlara inat mütevazı hayatımız ve halkımız için çalışma aşkımızla yolumuza devam edeceğiz. Halkımızla yan yana yürümeye devam edeceğiz. Önceki dönemlerin marifetiyle yer etmiş 'Belediye başkanı ulaşılamazdır, belediye başkanına yaklaşamazdık' gibi algıları yıktık ve yıkmaya da devam edeceğiz. Hepimiz aynıyız ve hepimiz eşitiz. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız sizden kopmak için değil" diye konuştu.

2.jpeg

VEKALETEN BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURMUŞTU

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in, belediyedeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle, geçen yıl 25 Şubat tarihinde İçişleri Bakanlığı'nca geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından 3 Mart tarihinde, Bilecik Belediyesi meclis üyeleri, belediyeye vekaleten bakacak olan Başkanvekilini belirlemişti.

Başkanvekili seçilen, Millet İttifakı adayı CHP'li Muharrem Tükekçioğlu'nun da geçmişte aldığı bir cezanın onaylanmasının ardından meclis üyeliği düşürülmesi nedeniyle, Bilecik Belediye meclis üyeleri yeniden sandık başına giderek başkanvekilini belirlemişti. Geçtiğimiz yıl nisan ayında belediye meclis üyeleri arasında yapılan seçimde, Millet İttifakı adayı Melek Mızrak Subaşı 14 oy alarak Bilecik Belediyesi'ne vekaleten belediye başkanı seçilmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar