Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak intihar girişiminde bulunan genci kurtardı! Hangi sözü vererek ikna etti

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak intihar girişiminde bulunan genci kurtardı! Hangi sözü vererek ikna etti
Eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan vatandaşı kurtardı. Albayrak bakın ne dedi!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde demir parmaklıklara çıkarak intihar girişiminde bulanan bir vatandaşı, Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak durdurdu.

“Ben artık dayanamıyorum abi” diyerek ağlayan ve işsiz olduğunu söyleyen vatandaşı fark eden Abdurrahim Albayrak ve yanındaki bir vatandaş, genç adamı durdurmaya çalıştı.

Alabayrak’ın yanındaki vatandaş “ Bu adamı tanıyor musun Galatasaray’ın eski yöneticisi, sana başka bir iş bulur gel yapma kardeşim” dedi.

aaa.jpg

Albayrak intihar etmek isteyen adama “Geli Allah büyük yapma bir kapı kapanır bir kapı açılır. Söz sana hadi gel yanıma. Arabaya aldıracağım yanıma aldıracağım seni hadi gel bismillah çek gel gel oğlum bak sana şeref sözü gel” diye seslenerek ikna etmeye çalıştı.

lkljl.jpg

Albayrak’ın yanındaki vatandaş ise “Bak istediğin gibi olmazsa köprü burada gelirsin, hadi in” dedi.

Albayrak’ın sözlerinin ardından vatandaş köprüden aşağı indi, ağlayarak Albayrak’a sarıldı. O anlar sosyal medyada büyük takdir topladı.

b-bvvv.jpg

ABDURRAHİM ALBAYRAK KİMDİR?

Galatasaray SK eski başkan yardımcısı ve spor yöneticisi Abdurrahim Albayrak, 1954 yılında Rize ' de dünyaya geldi.

Rize'de minibüs şöförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı. İstanbul'da, Habibler Köyü'ne yerleşti ve Edirnekapı-Habibler hattında minibüs şöförlüğü yapmaya başladı. İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu.

et4lxytuyaafbpr.jpg

9047 nolu Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu. İlk defa Mehmet Cansun'un başkanlığındaki Galatasaray SK yönetim kurulunda Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yaptı. Kısa sürede camianın ve taraftarın sevdiği isim haline geldi.

1cd76163449ab8912144f8ec9aaef743a958dee8.webp

Özellikle maç esnasındaki aşırı ve heyecanı dikkat çekti. 2011-2013 yılları arası Ünal Aysal'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yaptı. 2013 yılında Ali Dürüst, Refik Arkan ve Adnan Öztürk gibi isimlerle Aysal'ın yeni yönetim listesinde yer almayan Albayrak, 2014 yılında Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim kuruluna tekrar seçildi. Albayrak yeni yönetim ile birlikte "Başkan yardımcılığı" görevini üstlendi. 2 Haziran 2015'te görevinden istifa etti.

Galatasaray SK yönetiminde bulunduğu 7 farklı sezonun 5 sezonunda Galatasaray sezonu şampiyon Galatasaray SK 2. Başkanlığı görevini yürüttü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar