Özbek: Bizim Florya'da tesisimiz çok kötü durumda

Özbek: Bizim Florya'da tesisimiz çok kötü durumda
Galatasaray'da Temmuz ayı Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Özbek: Bizim Florya'da tesisimiz çok kötü durumda

Galatasaray''ın Temmuz ayı Divan Kurulu toplantısı Nef Stadı''ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu''nda gerçekleşti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek''in açıklamaları;

* Bütün üyelerimizi bu akşam Galatasaray Adası''na, güneşi birlikte batırmaya davet ediyorum. Galatasaray Adası, kulübün tamamen sosyal tesisi olacak. Bunun sözünü veriyorum. En kaliteli hizmeti Galatasaray’a yakışan şekilde sunacağız. Ticari bir işletme, kar amacı güden bir yer olmayacak. Sübvansiyonsa sübvansiyon yapacağım. 

* Kulübün içinde olduğu faiz sarmalı, kulübü feci şekilde yıpratıyor. Senede 400-450 milyon TL''ye yakın faiz ödüyoruz. Buna rağmen Türkiye''nin en başarılı Spor kulübüyüz."

"GALATASARAY''IN 1 LİRASININ BİLE HESABINI YAPARAK ÇALIŞIYORUZ" 

* Galatasaray’ın 1 lirasının bile hesabını yaparak çalışıyoruz. Tüm Galatasaraylıların gurur duyduğu bir takım seyredeceğiz. Sabretmenizi istiyorum. Transferleri uygun yapmak isteyince, gecikmeler oluyor. Bize ''hep inşaattan, araziden, tesisten bahsediyor'' deniyor. Biz elbette bir spor kulübüyüz. Spor kulübü olarak başarılı olabilmemiz için, mali açıdan spor faaliyetleri dışında bir destek olması gerekir. Bu projeler onun için.

"EYÜPSPOR TESİSLERİNE GİTTİN, UTANDIM!"

* Geçen hafta Eyüpspor''un tesislerine gittim, utandım! Bizim Florya''da tesisimiz çok kötü durumda. Galatasaray gibi bir kulübe bu yakışmaz. 50 senedir tesisleşme konusunda kimse bir şey yapmadı. Artık zamanı geldi. Florya''nın güncellenmesi lazım. Kemerburgaz''a taşınmak zorundayız. Bugüne yakışır tesisin orada yapılması gereği var. Emlak Konut''tan da Florya''daki bize ait olmayan arsayı istedik. Ve kabul ettiler. İşin rakamsal boyutlarını pazar günü anlatacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar