Galatasaray İtalya temsilcisi ile berabere kaldı

Galatasaray İtalya temsilcisi ile berabere kaldı
Galatasaray, Avusturya'da gerçekleştirdiği 2. etap kampındaki ilk maçında İtalya temsilcisi Salernitana ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray''da savunmada Metehan Baltacı, hücumda ise Barış Alper Yılmaz, Haris Seferovic ve Oğulcan Çağlayan performanslarıyla dikkati çekti. Salernitana''da ise bir dönem adı Galatasaray ile anılan Norveçli golcü Eric Botheim etkili bir performans gösterdi. İki takımın da çok pozisyon üretemediği ilk yarı, Botheim ve Seferovic''in karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında daha fazla pozisyona giren taraf Galatasaray oldu. Seferovic, Emre Kılınç ve Barış Alper Yılmaz ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayan sarı-kırmızılılar, rakibine de gol şansı vermedi. İki takımın da üst üste yaptığı değişikliklerle oyunun temposu düştü ve son 20 dakika orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarıda takımlar eşitliği bozamadı ve müsabaka 1-1 sona erdi.

SEFEROVİC İKİNCİ MAÇINI DA GOLSÜZ GEÇMEDİ

Galatasaray''ın yeni transferi Haris Seferovic, 2. maçında da gol attı. Sarı-kırmızılı formayla ilk maçına İstanbul''da yapılan Kasımpaşa karşılaşmasıyla çıkan Bosna Hersek asıllı İsviçreli santrfor, attığı golle müsabakanın 2-1 kazanılmasını sağladı.

Seferovic, Salernitana karşılaşmasında da 13. dakikada ağları havalandırarak beraberliği sağladı.

İKİNCİ BERABERLİK...

Galatasaray, yeni sezon öncesi oynadığı 6. hazırlık maçlarında 2. kez berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takım, daha önce oynadığı 5 hazırlık müsabakasında ikişer galibiyet ve yenilgi ile 1 beraberlik yaşamıştı. (AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar