Galatasaray'da Icardi depremi: Bayern Münih maçı öncesi korktuktan açıklama

Galatasaray'da Icardi depremi: Bayern Münih maçı öncesi korktuktan açıklama
Galatasaray'dan son dakika Icardi'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Yıldız oyuncu Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşamıştı.

Galatasaray'dan son dakika Icardi'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Artanjinli oyuncu Beşiktaş maçında sakatlık yaşamıştı. Mauro Icardi'nin sahadan çıkarken sekmesi Sarı-Kırmızılı camiada endişe yaratmıştı.

aa-20231021-32478070-32478053-galatasaray-besiktas.jpg

OKAN BURUK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Maçtan sonra seken Mauro Icardi hakkında konuşan Buruk, "Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı ve ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Net durumu MR'dan sonra göreceğiz" sözlerini söyledi.

GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar