Galatasaray'da Burak Elmas'tan flaş karar: Bırakıyor mu?

Galatasaray'da Burak Elmas'tan flaş karar: Bırakıyor mu?
Galatasaray'da muhalefetin istifa baskısı yaptığı Başkan Buras Elmas'ın Mart ayını beklediği ortaya çıktı

Burak Elmas'tan flaş karar: Bırakıyor mu?

Galatasaray, ligde 15. sıraya kadar inerek düşme hattının sınırına gelirken, Fatih Terim ayrılığından sonra tek hedef haline gelen Başkan Burak Elmas'ın kritik karar aşamasına geldiği belirtiliyor.

Muhalefetin baskısı sürerken, Mart ayında yapılacak mali genel kurul bekleniyor. Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi için çalışan muhalefetin oy toplama çalışması yaptığı, Fatih Terim'e bile gidildiği ileri sürülüyor.

Galatasaray tüzüğüne göre ibra edilmeyen yönetim görevi bırakıyor. Ancak Mustafa Cengiz, ibra edilmemesine rağmen mahkemeye giderek görevde kalmıştı. Burak Elmas'ın ise "Galatasaray Spor Kulübü üyelerinin alacakları her türlü karara saygılıyım. İbra edilmezsek zaten tüzük gereği ayrılıyoruz" diyerek mahkemeye gitmeyeceğin mesajını vermesi muhalefetin de çalışmalarını hızlandırmasına yol açtı. Elmas'ın ibra olmaması halinde görevi bırakacağı belirtiliyor.

İddialara göre Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu yoğun bir çalışma içinde. Fatih Terim'e de başkan adayı olması yönünde baskı olduğu iddia ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar