Galatasaray tribünleri ''istifa ulan'' sloganıyla inledi!

Galatasaray tribünleri ''istifa ulan'' sloganıyla inledi!
Süper Lig'in 25. haftasında Nef Stadyumu'nda Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray'da, sarı-kırmızılı taraftarlardan “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan” sesleri yükseldi.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından ilk kez bir resmi maça çıkan Galatasaray''da taraftarlar, geçmiş haftalarda Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinde yapılan tezahüratı tekrarladı. 

Hükümetin sert şekilde eleştirdiği ''hükümet istifa'' sloganlarını, yeniden tribünlere taşıyan Galatasaray taraftarının maç boyunca belli aralıklarla ''istifa ulan'' tezahüratını tekrarladığı gözlemlendi. Sarı-kırmızılıların sloganı söylediği esnada Katarlı yayıncı kuruluş beIN Sports''un tribünlerin sesini kıstığı iddia edildi. 

BAHÇELİ''NİN İSTİFASINA YOL AÇMIŞTI

Türkiye''yi yasa boğan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yardım ve arama kurtarma çalışmalarındaki eksiklikler geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda da taraftarlar tarafından protesto edildi. 

Fenerbahçe taraftarlarının 25 Şubat’ta Konyaspor maçı boyunca “Hükümet istifa” sloganları atmasının ardından, 26 Şubat günü de Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş tribünlerinden aynı tezahüratlar yükseldi.

Aynı dakikalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istedi. 

‘Hükümet istifa’ sloganı kesilmeyince MHP lideri Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Bahçeli’nin ardından birçok MHP’li isim de aynı kararı aldığını duyurmuştu. 

Kayseri Güvenlik Kurulu, Kayserispor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçeli taraftarların alınmamasına karar verdi. Deplasman yasağına çok sayıda tepki yükseldi.

İki kulüp taraftarı da gösterilen tepkilere karşın tezahüratlarında geri adım atmadı. Bu hafta Ataşehir Ülker Arena''da oynanan EuroLeague maçında da tezahürat seslendirilmeye devam etmişti. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar