Galatasaray öne geçtiği maçta mağlup oldu

Galatasaray öne geçtiği maçta mağlup oldu
Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u konuk etti. Galatasaray, sahasında karşılaştığı Sivasspor'a öne geçtiği maçta 3-2 mağlup oldu.

GALATASARAY ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA MAĞLUP OLDU

NEF Stadyumu''nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray Gomis''in 10. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Sivasspor''da Yatabare 44. dakikada attığı golle skorda dengeyi sağladı ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Sivasspor, Ulvestad''ın 49. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti.

Galatasaray''da Gomis, 58. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirdi ve skoru 2-2 yaptı.

Sivasspor''da Ahmet Oğuz, 64. dakikada attığı muhteşem golle takımını maçta bir kez daha öne geçirdi. Mücadelenin ilerleyen bölümünde başka gol olmadı ve Sivasspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 47 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi, Sivasspor ise 48 puana yükseldi ve 11. sıraya yerleşti. Süper Lig''in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak, Sivasspor ise Kasımpaşa''yı konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

65'' GOL! Sivasspor''da Ahmet Oğuz, takımını öne geçiren golü kaydediyor.

64'' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Max Gradel''in ceza alanına gönderdiği ortasında Semih Kaya kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

59'' Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Mustapha Yatabare için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

58'' GOL! Bafetimbi Gomis penaltı atışını kullanıyor ve skoru 2-2 yapıyor.

57'' Galatasaray, penaltı kazanıyor.

49'' GOL! Sivasspor, Ulvestad ile skoru 2-1 yapıyor.

47'' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Patrick Van Aanholt''un ceza alanına gönderdiği ortasında Fredrik Ulvestad topu uzaklaştırmayı başarıyor.

44'' GOL! Sivasspor, Yatabare ile skoru eşitliyor.
 
40'' Erdoğan Yeşilyurt''un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Semih Kaya kafayla topu kornere gönderiyor.
 
26'' Emre Kılınç''ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Ryan Babel''in yaptığı vuruşta top savunmadan geri geliyor.

19'' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Fayçal Fajr''ın ceza alanına gönderdiği ortasında, oluşan karambol sonrasında Fernando Muslera topa hakim olmayı başarıyor.

10'' GOL! Galatasaray, Bafetimbi Gomis''in golü ile maçta öne geçiyor. Hızlı gelişen atakta Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç ve Bafetimbi Gomis arasındaki üçlü paslaşma sonucunda topla buluşan Bafetimbi Gomis, altıpas önünden gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Ali Şaşal Vural''ın müdahalesine rağmen ağlarla buluşturmayı başarıyor.

3'' Fayçal Fajr''ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Sacha Boey topu uzaklaştırmayı başarıyor.

1'' Karşılaşma hakem Kadir Sağlam''ın düdüğüyle başlıyor.
 

 
SARI-KIRMIZILI TAKIM İKİ EKSİKLE OYNADI

Galatasaray''da sarı kart cezalısı Marcao ile sakatlıkları bulunan kaleci Inaki Pena ve Omar Elabdellaoui, maçta forma giyemedi.

İSTANBUL''DA MAĞLUBİYETİ TATTI

Galatasaray, iki takım arasında İstanbul''da yapılan 15 lig maçının 14''ünü kazanırken, birinde berabere kalmıştı. İstanbul''daki mücadelelerde Galatasaray 37 kez fileleri havalandırırken, Sivas ekibi rakibine deplasmanda 14 gol atabildi. Bu gece gerçekleşen maçın ardından Galatasaray İstanbul''da Sivasspor''a karşı ilk mağlubiyetini yaşadı.

GALATASARAY 5 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Spor Toto Süper Lig''in 35. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu''nda Sivasspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla aslan evinde 5 maç sonra kaybetti. Cimbom bu süreçte Kayserispor ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor''u da yenmişti. Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

İLK 11''LER
Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Semih, Van Aanholt, Taylan, Pulgar, Emre, Kerem, Babel, Gomis

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Ulvestad, Fajr, Erdoğan, Gradel, Yatabare

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar