Galatasaray Nef Stadyumu AKP afişleri ile donatıldı!

Galatasaray Nef Stadyumu AKP afişleri ile donatıldı!
AKP'nin 'Büyük İstanbul Buluşması', 27 Kasım'da Nef Stadyumu'nda yapılacak. Miting öncesi stadın dış cephesine asılan AKP posterleri ise görenlerin dikkatini çekti.

AKP''nin seçim öncesi buluşma ve mitingleri başlarken, bu adreslerden en çok tartışılanı ise hiç kuşkusuz Galatasaray''ın maçlarını oynadığı Nef Stadyumu olacak.

İstanbul''un Sarıyer ilçesinde bulunan ve 52.800 kişilik kapasiteye sahip olan stadyum, 15 Ocak 2011 tarihinde Erdoğan''ın da katıldığı bir törenle açılmıştı.

AKP''NİN İSTANBUL BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

AKP tarafından seçim öncesi organize edilecek etkinlikler için kullanılacak adreslerden birisi de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu olacak. 

Alınan bilgiye göre 27 Kasım tarihinde İstanbul''da ''AK Parti Büyük İstanbul Buluşması'' programına ev sahipliği yapacak stadyum için zemin endişesi ise sürüyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Söz konusu etkinlik kararının açıkladığı günden itibaren sosyal medyada karara tepki gösteren bazı Galatasaray taraftarı, etkinlik sonrası stadyum zemininin devam eden lig maçları için sorun yaratacağı görüşünde.

AKP AFİŞLERİ İLE SÜSLENDİ!

İnternette yer alan fotoğraflarda AKP''ye ait afiş ve pankartların stadın dış cephesini süslediği görülürken, pek çok taraftar ise kulübe ait stadın, bir siyasi parti buluşmasına ev sahipliği yapacağı için tepkili.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar