Galatasaray, Ndombele transferini resmen açıkladı

Galatasaray, Ndombele transferini resmen açıkladı
UEFA Şampiyonlar Ligi için kadro bildirim tarihinin son gününde Galatasaray, Fransız milli futbolcu Tanguy Ndombele ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Orta saha transferi için aylardır büyük bir uğraş veren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi için kadro bildirim süresinin dolmasına saatler kala transfer ettiği oyuncuyu resmen açıkladı.

Geçtiğimiz sezonu Napoli'de geçiren Tottenham Hotspur oyuncusu Tanguy Ndombele'nin satın alma opsiyonuyla kiralık transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varan Galatasaray, geçtiğimiz saatlerde yıldız futbolcuyu İstanbul'a getirdi.

ndombele-3.jpg
TANGUY NDOMBELE UEFA LİSTESİNDE YER ALACAK

Tanguy Ndombele sağlık kontrollerinin ardından kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezonu İtalya şampiyonu Napoli'de tamamlayan Ndombele'nin, kiralık olarak kadroya katılması ve Galatasaray'ın UEFA listesinde yer alması bekleniyor.

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Öte yandan Galatasaray, Tanguy Ndombele'nin geçici transferi için Tottenham ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro’nun geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar