Galatasaray İstanbulspor'u 2 golle devirdi

Galatasaray İstanbulspor'u 2 golle devirdi
Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Lider Cimbom, maçı Mauro Icardi'nin biri penaltıdan attığı 2 goller rakibini geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Galatasaray'ı konuk etti. Maç, Galatasaray’ın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

MAÇTA ÖNE ÇIKAN DAKİKALAR

45+6. dakikada İstanbulspor savunmasının hatasında Icardi ceza sahası içi sol çaprazında topun sahibi oldu. Kaleye sokulan Icardi’nin kale önüne çıkardığı pasta Rashica yerde kaldı. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu VAR’ın uyarısıyla pozisyonu yeniden inceleyerek penaltıya hükmetti.

45+11. dakikada Icardi’nin kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Jenssen’in sağından ağlarla buluştu. 0-1

gs2.jpg

73. dakikada Zaniolo’nun Mehmet Yeşil’e yaptığı müdahaleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu önce sarı kart olarak değerlendirdi. 75. dakikada VAR’ın uyarısıyla pozisyonu yeniden inceleyen Numanoğlu, sarı kartı iptal ederek direkt kırmızı kart ile oyundan attı.

89. dakikada Kerem’in ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında dar açıda topla buluşan Icardi’nin vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 0-2

PUAN FARKI 8 OLDU

Sarı-kırmızılılar müsabakadan 2-0’lık skorla galip ayrılarak puanını 76’ya yükseltti. Aslan böylece şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkını da maç fazlasıyla 8’e çıkardı.

Galatasaray gelecek hafta Nef Stadyumu’nda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar