Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ortalık karıştı... Kopenhag şanslı

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ortalık karıştı... Kopenhag şanslı
Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'le yaptığı maçta mağlup olan sarı kırmızı takımın gruptan nasıl çıkacağı merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ortalık karışmış durumdayken, işte Galatasaray'ın gruptan çıkmasının yolu...

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ortalık karıştı...Kopenhag şanslı

Sarı kırmızı takım Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi dördüncü maçında konuk olduğu Bayern Münih'e 2-1 olarak kaybetmişti. Ayrıca Danimarka'da gerçekleşen maçta Manchester United'ı 4-3 yenen Kopenhag, 3 puanı daha alırken grupta hararet de yükseldi.

Okan Buruk, Kasımpaşa maçının 11'ine göre Bayern Münih karşısında tek bir değişiklik yapmış oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray Allianz Arena'da Alman ekibi Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. Buruk'un Victor Nelsson'un yerine Angelino'ya görev vermesi dikkat çekti.

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray A Grubu'nda gerçekleşen son iki maçında Manchester United'ı evinde misafir ederken, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi halinde başka maçlar değerlendirilmeksizin bir üst tura yükselmiş olacak. Ayrıca Kopenhag bir sonraki maçında Bayern Münih'e mağlup olursa ve Galatasaray da İngiliz ekibini mağlup ederse sarı kırmızılı takıma Kopenhag deplasmanında 1 puan dahi yetmiş olacak.

Sarı kırmızılı takımın Manchester United'a yenilmesi halinde de yine Kopenhag'ı devirmek ve United'ın da Münih karşısında mağlup olmasını beklemek durumunda kalacak. Grubu 3. sırada bitirecek takım da UEFA Avrupa Ligi'ne gitmiş olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar