Galatasaray basketbol okulu hakkında şok iddialar: Küçücük kızlara "karıma benziyorsun" denildi

Galatasaray basketbol okulu hakkında şok iddialar: Küçücük kızlara "karıma benziyorsun" denildi
Youtube'da yayınladığı eleştirel dizi videoları ile gündem olan sosyal medya fenomeni Murat Soner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın basketbol şubesi hakkında olay yaratan iddialarda bulundu. Soner, 13 yaşındaki kız çocuklara mobbing ve yanlış tedavi yöntemleri uygulandığını belirtirken, antrenörlerin küçük çocuklara "Karıma benziyorsun" ifadelerini kullandığını iddia etti.

Türk dizilerine yönelik eleştirel videoları ile tanınan Murat Soner, sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşım ile gündem oldu.

Bir dizi skandal olay açıklayan ve bu hadiselerin Galatasaray'a ait basketbol okullarında yaşandığını iddia eden Soner'in paylaşımları şu şekilde:

"Size son dönemde Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray’ın basketbol şubesi 13 yaş kız çocukları seviyesinde yaşananları anlatayım, şok olacaksınız:

twit-1.jpg

KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA "KARIMA BENZİYORSUN" DİYEN ANTRENÖRLER VAR

Kız çocuklarına mobing uygulayarak, gerizekalı, aptal, beyinsiz, beceriksiz gibi kelimelerle her gün ağlatan ve “ağlamanızdan keyif alıyorum” diyen, ayrıca bir kız çocuğuna “karıma benziyorsun” diyerek özel ilgi gösteren bir koçları var.

twit-2.jpg

"TEDAVİ SIRASINDA ÇOCUKLARIN BELİNİ KIRDILAR"

Sakatlanan bir kız çocuğuyla “tırnak bakımım var, ilgilenemem” diyen ve daha sonra bir başka kız çocuğunun iç çamaşırını yırtacak kadar bir hareketle tedavi adı altında belinin kırılmasına, evet belinin kırılmasına ve daha çok sakatlanmasına sebep olan bir fizyoterapistleri var.

twit-3.jpg

Lütfen çocuklarınızı emanet ettiğiniz antrenörleri ve kulüpleri iyi seçin! Lütfen bu gönderiyi kız erkek farketmez spor ile ilgilenen her çocuğun ailesine gönderin."

twit-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar