Galatasaray Başakşehir mücadelesinde neler yaşandı?

Galatasaray Başakşehir mücadelesinde neler yaşandı?
Galatasaray'ın şampiyonluğunu bir hafta önce ilan etmesiyle sonuçlanan 33. hafta karşılaşmasında çok defa gerginlik yaşandı.

İşte Galatasaray-Başakşehir maçında dikkat çeken o anlar Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Başakşehir karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı ve Süper Lig'de 22. şampiyonluğunu ilan etti. Sarı kırmızılı ekibe üç puanı getiren goller Sofiane Feghouli ve Henry Onyekuru'dan geldi. Konuk ekibin golünü ise Riad Bajic kaydetti.
Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlendi. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Ali Palabıyık oldu.
Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan mücadelede deplasman ekibinin attığı gol sonrası ortam gerildi.

Bajic 17'nci dakikada attığı golün ardından köşe bayrağının olduğu noktada taraftara doğru kayarak gol sevinci yaşarken, taraftarlar oyuncuya tepki gösterdi ve sahaya yabancı madde attılar. Bu esnada tribünlerden atılan bir su pet şisesi Bajic'in başına isabet etti. Futbolcu bir süre yerde yattıktan sonra ayağa kalktı.

Oyuncular arasında da gerginlik yaşanırken, daha sonrasında yedek kulübesinde Galatasaraylı futbolcu İsmail Çipe ile Medipol Başakşehirli futbolcu Emmanuel Adebayor arasında itişme yaşandı. Güvenlik güçleri bölgeye hemen giderken, dördüncü hakem de araya girerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Pozisyonları takip eden Cüneyt Çakır; Marcao, İsmail Çipe, Bajic ve Adebayor'a sarı kart gösterdi.
Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan mücadelede deplasman ekibinin formasını giyen Emre Belözoğlu, sakatlanarak oyun dışında kaldı.

Fatih Terim, Başakşehir maçının 78. dakikasında Başakşehir Yardımcı Antrenörü Orhan Ak ile tartıştı. Karşılaşmanın 80. dakikasında ikili hakem tarafından tribüne gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar