Futbol coşkusunun ötesinde bir buluşma: Taraftarlar, İstanbul Havalimanı’na akın etti

Futbol coşkusunun ötesinde bir buluşma: Taraftarlar, İstanbul Havalimanı’na akın etti
İstanbul Havalimanı'nda Suudi Arabistan dönüşü Galatasaray kafilesini karşılamak için heyecanla bekleyen Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar, sürpriz bir birliktelik sergiledi.

Suudi Arabistan’dan dönen Galatasaray kafilesini karşılamak için İstanbul Havalimanı’na, renk ayrımı yapmaksızın bir araya gelen taraftarlar, ortak tezahüratlar eşliğinde takımlarına sevgi seliyle karşılık verdiler.

aw109323-02.jpg

2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, dün akşamın heyecanla beklenen Turkcell Süper Kupa Finali'nde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyordu. Ancak maç öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı.

aw109323-08.jpg

İki takım, Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınma seremonisine çıkmak istedikleri sırada Suudi Arabistan yetkililerinin izin vermemesi üzerine, mücadeleyi oynamama kararı aldılar. Bu kararın ardından, Turkcell Süper Kupa Finali maalesef iptal edildi.

aw109323-05.jpg

TÜRKiYE'YE DÖNÜŞTE DUYGUSAL BiR ATMOSFER

İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak olan Galatasaray kafilesini taşıyan uçak, bekleyen kalabalık bir taraftar grubuyla karşılandı. Hem Galatasaraylı hem de Fenerbahçeli taraftarlar, yaşanan anlaşmazlığa rağmen bir araya gelerek tezahüratlarla sarı-kırmızılı kafileyi bekledi.

aw109323-01.jpg

Havalimanına akın eden bu renkli kalabalık, futbolun ötesinde bir dayanışma örneği sergiledi. Taraftarlar, duygusal bir atmosferde bir araya gelerek, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Galatasaray kafilesi, bu destekle birlikte Türkiye'ye dönüş yolculuğuna başladı, taraftarlar ise birbirlerine dostça vedalaşarak havalimanını terk etti.

aw109323-03.jpg

aw109323-06.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar