Frenleri tutmayan otomobil 14 aracı biçti

Frenleri tutmayan otomobil 14 aracı biçti
İstanbul Ümraniye'de frenlerinin tutmaması sonucu kontrolden çıkan araç park halindeki 14 araca çarptı. Kazada otomobillerde maddi hasar oluştu.

Ümraniye'de kontrolden çıkan otomobil park halindeki 14 araca çarptı. Olay, akşam saatlerinde Ümraniye Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi'nde meydana geldi.

Kontrolden çıkan bir ticari araç, frenlerinin tutmaması sonucu park halindeki araçlara çarptı. Seyir halindeki araç önce bir Range Rover'a çarptı, ardından 14 araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

aw186261-01.jpg

Kazanın ardından polis ekipleri kaza yerine sevk edildi. Kazayı yapan sürücü ifade vermek üzere karakola götürüldü.

Görgü tanıkları, kazanın nasıl meydana geldiğini anlattı. Zafer Karagül, "Bu yol tehlikeli. Yukarıdan gelen araba geldiği zaman bu aşağıdan yukarı araba çıkamıyor. Bu yolu tek yola çevirdikleri zaman veya yan yol açtıkları zaman sıkıntı biraz azalabilir" dedi.

aw186261-03.jpg

Görgü tanığı Serdar Burak Eker ise yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "Doblo sürücüsü var bizim yaşlarımızda 2 tane çocuk, çok hızlı geliyorlar. Yerler de ıslak olduğu için hakimiyetini kaybetmişti. Önde bir panelvan vardı, ona sürttü. Sonra otomobile bindi. Sonra jeep kurtuldum . derken ona ön sağ yakalandıktan sonra park halindeki araçlara çarparak tır dorsesinin orada durdu."

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar