Fragmanı geliyor finali olmuyor! Erdoğan’ın 3 kez daha koltuğuna veda ettiği ortaya çıktı

Fragmanı geliyor finali olmuyor! Erdoğan’ın 3 kez daha koltuğuna veda ettiği ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'son kez sizden oy istiyorum' sözünü 2009 yılından itibaren her seçim öncesi kullandığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda yaptığı konuşmada 31 Mart seçimlerine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.

Erdoğan, "Benim için bu bir final" diyerek siyaseti bırakacağı tarihi duyurdu. Erdoğan'ın bu ifadeleri kısa sürede gündem olurken; 'son kez' ifadesini ilk kez kullanmadığı ortaya çıktı.

BİRÇOK KEZ ‘SON’ DEDİ

2011'deki seçimlerde milletvekilliği adaylığı için "Allah ömür verirse benim son milletvekilliği adaylığımdır" diyen Erdoğan, 2012'de genel başkanlık için "4. ve son kez genel başkanlığa aday olacağım" açıklamasını yapmıştı.

2022'de ise cumhurbaşkanlığı için "Son kez cumhurbaşkanı adayı olacağım. 2023’te milletten kendi adımıza son kez oy istiyoruz" demişti.

erdogan-in-son-kez-aciklamasi-ilk-degil-327563-news-big.jpgErdoğan, dün akşam yaptığı açıklamada ise, “Bu seçim benim için bir final. Bu seçim, yasaların verdiği yetkiyle katıldığım son seçimim” dedi.

SEÇİM MANEVRASI MI?

Erdoğan'ın son açıklaması, sosyal medyada farklı yorumları da beraberinde getirdi. Kimi kullanıcılar bu ifadenin AKP seçmenine yönelik bir vefa çağrısı olduğunu düşünürken, bazıları ise bu sözlerin seçim manevrası olduğunu söyledi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar