Fotoğraf çekiminde dehşet anları! Leopar genç modeli parçaladı

Fotoğraf çekiminde dehşet anları! Leopar genç modeli parçaladı
Almanya'da bir fotoğraf çekimi sırasında model Jessica Leidolph bir leopar tarafından parçalandı. Ağır yaralanan genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Almanya'da eğlence sektöründe kullanılan hayvanların olduğu bir merkezde fotoğraf çekimi için bulunan iki model barınakta bulunan leoparın saldırısına uğradı. Bu sırada başından ağır yaralanan 36 yaşındaki Jessica Leidolph hastaneye kaldırıldı.

Burgenland yetkilileri leoparların toplum için risk teşkil etmediğini söyleyerek olayla ilgili soruşturma yürütüldüğünü söyledi.

NE İÇİN BURADA POZ VERDİĞİ BİLİNMİYOR

Bild’in haberine göre, leoparın saldırına maruz kalan model Jessica Leidolph’un ne için poz verdiği ya da çekimi kimin organize ettiği bilinmiyor.

Merkezin sahibi olayla ilgili yorum yapmazken, sitesinde emekli gösteri hayvanlarının Game of Thrones dizisinde ve BMW reklamında kullanılan hayvanlar olduğu ifadeleri yer aldı.
Saldırının ardından açıklamada bulunan hayvan hakları koruma örgütü Peta, hayvanların sadece ticari olarak sömürülememesini ve onaylı kurtarma merkezlerinde barınması için çağrı yaptı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar