Flört teklifi reddedildi! 3 milyon dolarlık dava açtı

Flört teklifi reddedildi! 3 milyon dolarlık dava açtı
Singapur’da K. Kawshigan isimli erkek, kendisini arkadaş olarak gördüğünü söyleyip flört talebini reddeden Nora Tan’a 'psikolojisinin bozulduğu' nedeniyle tazminat davası açtı.

2016 yılında K. Kawshigan ile Nora Tan isimli kadın tanışarak arkadaş oldu. Kawshigan, genç kadına görüşerek sevgili olmak istediğini söyledi. Reddedilen Kawshigan aldığı olumsuz yanıtın ardından Tan’ın itibarını zedeleyecek bir tazminat davası açmakla tehdit etti.

Independent Türkçe''nin aktardığına göre, Tan, Kawshigan''la birlikte terapiye katıldı. Kadının, bunun Kawshigan''ın durumu kabullenmesini sağlayacağını düşündü. Fakat Tan, bir buçuk yılın ardından terapiyi bıraktığında Kawshigan yeniden kendisini tehdit etmeye başladı.

Tan, adama karşı geçen yıl nisanda taciz suçlamasıyla şikayette bulundu ve mayısta kendisiyle iletişimi kesti.

TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Bunun üzerine Kawshigan da temmuzda Tan''a karşı Yüksek Mahkeme''de tazminat davası açtı.

Kawshigan, yaşadığı travma yüzünden iş hayatına odaklanamadığını, gelirinin düştüğünü ve masraflı terapiyle rehabilitasyon süreçlerinden geçmek zorunda kaldığını öne sürdü. Tan ise hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı Kawshigan''a karşı dava açtı. Duruşmanın 9 Şubat 2023''te görüleceği belirtildi.

DAHA ÖNCE DE DAVA AÇMIŞ

Ayrıca Kawshigan, ağustosta Tan hakkında 22 bin dolarlık ayrı bir tazminat davası daha başlattı. Bu şikayette Kawshigan, Tan''ın terapi sürecinden çekilerek aralarındaki anlaşmayı ihlal ettiğini savundu.

Ancak 28 Ocak''ta görülen duruşmada mahkeme, Kawshigan''ın haksız olduğuna karar verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar