Fırına gidenler şaşkın! Bir gecede ekmeğe zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Fırına gidenler şaşkın! Bir gecede ekmeğe zam geldi: İşte yeni fiyatlar
Ekmek fiyatlarındaki artış devam ediyor. Un, elektrik ve diğer Maliyetlerin etkisiyle zam süreci sürüyor. Son habere göre Ankara'da 200 gramlık ekmek zamlı fiyattan satılacak. Detaylar için haberimize göz atın...

Ankara'da Fırıncılar Odası'nın aldığı kararla beraber, 200 gram ekmeğin fiyatı yüzde 40 oranında arttı. Ekmek fiyatları 5 TL'den 7 TL'ye yükseldi ve uzun bir süredir geçerli olan 6,5 TL'lik fiyat da artık değişti.

Ankara'da, 200 gram ekmek gelen zammın ardından 7 TL'den satılmaktadır. Ankara Fırıncılar Odası'nın kararıyla, 200 gramlık ekmek fiyatı yüzde 40 oranında yükseltti. Ekmek fiyatları 5 TL'den 7 TL'ye arttı.

ANKARA’DA EKMEK FİYATLARI 7 TL

Ankara Fırıncılar Odası, 200 gram ekmeğin fiyatının yüzde 40 artışla 5 liradan 7 liraya yükselmesi kararı almıştı. Ekmek, bir süre boyunca 6,5 liraya satıldıktan sonra bu fiyatın uygulandığı bir aylık süreç sona erdi.

SİMİDE DE ZAM GELDİ

Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, maliyet artışı nedeniyle simit fiyatına 3 TL zam yapıldığını açıkladı. Buna göre, Ankara'da güncel olarak 100 gramlık Ankara Simiti, 3 TL'lik zamla 10 TL'den satılmaya başlandı.

Fırına giden şoke oldu! Bir gecede ekmek fiyatları değişti: İşte zamlı ekmek fiyatı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar