Fırat Tanış’ın eski sevgilisinden skandal itiraf!

Fırat Tanış’ın eski sevgilisinden skandal itiraf!
Piyanist İklim Tamkan’ın eski sevgilisi oyuncu Fırat Tanış hakkında yaptığı skandal itiraf herkesi hayrete düşürdü.

Oyuncu Fırat Tanış'ın eski sevgilisi olan piyanist İklim Tamkan, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla magazin gündemine damga vurdu. Tamkan, şiddet iddiaları ve ısrarlı takip nedeniyle ayrıldığı Fırat Tanış hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararını duyurdu.

65deb23c655d2497-w1200xh1788-1.webp

Eylül 2023'te ilişkilerini sonlandırdığı Fırat Tanış hakkında aldığı uzaklaştırma kararını kamuoyuyla paylaşan İklim Tamkan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Eylül ayı sonunda beraberliğimi sonlandırdığım Nuri Fırat TANIŞ’ın ayrılık sonrasında beni, ailemi ve yakınlarımı içine çektiği süregelen ağır psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip sarmalına karşı uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum. Yaşadığım bu tecrübe benim için 'yanlış bir seçimdi' deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikayeye dönüşmüştür. Maruz kaldığım şiddet sarmalı bana, aileme ve yakın çevreme şu ana dek hiç karşılaşmadığımız, tanık olmadığımız tarifi ve tahmini mümkün olmayan hisler yaşatmış ve bizde derin yaralar açmıştır.

55.jpg

Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum. Uzaklaştırma kararının, gördüğüm şiddet sonrasında bozulan ruh ve beden sağlığıma tekrar kavuşma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum.

Şahsın beni maruz bırakmış olduğu eylemler kişilik haklarıma açıkça bir saldırıdır ve Türk Ceza Kanunu kapsamında birden fazla suçun konusunu oluşturabilecek niteliktedir.

.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar