Fırat Tanış kimdir? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli? İklim Tamkan ve Fırat Tanış olayı nedir?

Fırat Tanış kimdir? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli? İklim Tamkan ve Fırat Tanış olayı nedir?
Son zamanlarda eski sevgilisi ile yaşadığı olaylar ile gündeme gelen Fırat Tanış insanlar tarafından merak edilmeye başladı. Birçok insan internette Fırat Tanış'ı araştırıyor. Peki Fırat Tanış kimdir? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli? İklim Tamkan ve Fırat Tanış olayı nedir?

Fırat Tanış kimdir?

Piyanist İklim Tamkan, sosyal medya platformları üzerinden eski sevgilisi Fırat Tanış'a yönelik ciddi iddialarda bulundu. İklim Tamkan, Fırat Tanış tarafından psikolojik şiddete uğradığını ve bu durumun sadece kendisiyle sınırlı kalmadığını, ailesinin de etkilendiğini ifade etti. Bu olayın ardından birçok kişi Fırat Tanış'ı araştırmaya başladı. Peki Fırat Tanış kimdir? Fırat Tanış kaç yaşında, nereli? İklim Tamkan ve Fırat Tanış olayı nedir?

FIRAT TANIŞ KİMDİR?

Türk oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış, 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Tam adı Nuri Fırat Tanış olan sanatçı, Gürcistan kökenli bir aileden gelmektedir ve annesi babası terzi olarak çalışmaktadır. Lise eğitimini Mehmet Beyazıt Lisesi'nde tamamlayan Fırat Tanış, tiyatro ile lise yıllarında tanışmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tanış, tiyatro kariyerine Şehir Tiyatrosu'nda çeşitli görevlerde bulunarak başlamıştır.

Sanatçı, tiyatro kariyerinin yanı sıra müzik alanında da aktiftir. İlk bestesini 15 yaşında yapmış olan Fırat Tanış, birçok ünlü sanatçıya şarkılar yazmıştır. Aynı zamanda oyunculuk dersleri de veren Tanış, Nazım Hikmet Tiyatro Akademisi'nde eğitimler vermiştir.

Fırat Tanış'ın oyunculuk kariyeri ise birçok film ve dizi projesinde yer almasıyla dikkat çekmektedir. "Bir Zamanlar Anadolu'da", "Ulan İstanbul", "Dilber'in Sekiz Günü" gibi yapımlarda başarılı performanslarıyla tanınan Tanış, birçok ödül de kazanmıştır.

Özel hayatında ise şarkıcı Gülay Sezer ile evlenen ve daha sonra boşanan Fırat Tanış, Kübra Tanış ile evlidir ve bir kız çocuğu sahibidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar