Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı!

Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı!
Piyanist ve besteci İklim Tamkan, oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış'a karşı aldığı uzaklaştırma kararını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Piyanist ve besteci İklim Tamkan, ayrılıklarının ardından yaşanan ağır psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takip nedeniyle bu kararı aldığını belirtti. Ancak, Fırat Tanış'ın yapımcısı Tarık Güvenç'e göre, Tanış'a henüz uzaklaştırma kararı tebliğ edilmedi.

İklim Tamkan'ın sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Eylül ayı sonunda beraberliğimiz sonlandırdığım Nuri Fırat Tanış'ın ayrılık sonrasında beni, ailemi ve yakınlarımı içine çektiği süregelen ağır psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip sarmalına karşı uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum. Yaşadığım bu tecrübe benim için 'Yanlış bir seçimdi' deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikayeye dönüşmüştür. Maruz kaldığım şiddet sarmalı bana, aileme ve yakın çevreme şu ana de hiç karşılaşmadığımız, tanık olmadığımız, tarifi ve tahminini mümkün olmayan hisler yaşatmış ve bizde derin yaralar açmıştır."

firattanishaberi1.jpgFırat Tanış'ın yapımcısı Tarık Güvenç, Tanış'a henüz uzaklaştırma kararının tebliğ edilmediğini belirtirken, Fırat Tanış'ın İklim Tamkan'a karşı yasal girişimde bulunmayı değerlendirdiği öne sürüldü. Tanış'ın yapılan açıklamalara yanıt verip vermemesi merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar