Filenin Sultanları Türkiye'ye kahramanlar gibi döndü: Santarelli şaşkınlığını gizleyemedi

Filenin Sultanları Türkiye'ye kahramanlar gibi döndü: Santarelli şaşkınlığını gizleyemedi
ABD'de düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nde altın madalya kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün Türkiye'ye döndü. İstanbul Havalimanı'na iniş yapan voleybolcuları büyük bir kalabalık ve basın ordusu karşılarken, milli takımın İtalyan çalıştırıcısı Daniele Santarelli, kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

30 Mayıs'ta başlayan FIVB Milletler Ligi'nin final etabı 16 Temmuz'da oynanan Türkiye-Çin finaliyle sona erdi. 2018 yılından beri düzenlenen organizasyonda daha önce bir kez final gören Türkiye, tarihindeki ilk altın madalyayı Çin'i finalde 3-1 yenerek elde etti.

SANTARELLİ KALABALIK KARŞISINDA ŞAŞTI KALDI

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen finallerin ardından bugün Türkiye'ye dönüş yapan milli voleybolcuları İstanbul Havalimanı'nda coşkulu bir kalabalık ve basın ordusu karşılarken, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda koç olarak ilk turnuvasına çıkan Daniele Santarelli, kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

santa1.png

TARAFTARLARDAN VARGAS'A YOĞUN İLGİ

Küba Voleybol Federasyonu'nun ambargosu nedeniyle 4 yıldır milli takımlar düzeyinde mücadele edemeyen Küba asıllı pasör çaprazı Melissa Vargas, ay-yıldızlı forma ile ilk çıktığı organizasyonda altın madalyaya uzanırken, turnuvanın en değerli oyuncusu ve en iyi pasör çaprazı ödüllerini kazandı.

Fenerbahçe forması giyen 23 yaşındaki yıldız oyuncu, taraftarların en yoğun ilgi gösterdiği isimlerin başında gelirken, Melissa Vargas, kendisine yöneltilen "Turnuvanın en iyisiydin? dünyanın en iyisiyiz ne hissediyorsun?" sorusuna "Bu çok iyi bir şey, şu an çok mutluyuz" yanıtını verdi.

vargas1.jpg


SIRADA AVRUPA ŞAMPİYONASI VAR

VNL'de gösterdiği performans ile dünya ülkeler sıralamasında birinci sıraya yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, tatil sürecinin ardından 15 Ağustos'ta başlayacak 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası için hazırlıklarına başlayacak. Milliler, bu turnuvanın ardından 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri için mücadelelere çıkacak.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar